ZANATSKI RADOVI

ZANATSKI RADOVI

 

Za svaki objekat su pravilno fundiranje i stabilnost konstrukcije najvažniji elementi. Nakon toga, dolazi hidroizolacija, kojoj posvećujemo izuzetnu pažnju jer objektu obezbeđuje funkcionalnost. Međutim, sav trud može biti uzaludan ako objekat, u konačnom izgledu ne odiše lepotom i elegancijom.

 

Za taj, finalni, izgled i za lepotu samog objekta zaduženi su ZAVRŠNI ILI ZANATSKI RADOVI. Osim što izvođenjem zanatskih radova objektu dajemo punu funkcionalnost, ujedno mu dajemo svojstven karakter i “dušu”.

 

Broj zanatskih radova je velik a neki se graniče sa umetnošću. Nabrojaćemo samo neke od njih : stolarski, bravarski, fasaderski, molerski, keramičarski, parketarski, gipsarski, limarski, itd.

 

Bilo da se radi o adaptaciji podkrovlja, izradi mozaika ili izgradnji nove konobe koja treba da ima izgled prastarog objekta, “O.K. Gradnja” ima rešenje. Osim vrsnih majstora u svojim redovima mi imamo dugogodišnju saradnju sa podizvođačima, zanatlijama, koji će svojim znanjem i iskustvom pretvoriti u stvarnost i vaše najsmelije zamisli. Nije bitno da li je u pitanju kamen, drvo ili cigla. Galerija slika ZANATI  Vam može dočarati deo naših mogućnosti.