BAZENI

BAZENI

O.K. Gradnja d.o.o. se bavi kompletnim projektovanjem, izgradnjom, tehničkim opremanjem unutrašnjih i spoljašnjih bazena, bilo da su oni za privatnu ili javnu upotrebu.

Ukoliko želite bazen u svom domu, ili u svom dvorištu, obratite nam se. Mi ćemo uraditi sve što je potrebno da bazen postane stvarnost u Vašoj kući. Od faze idejnog rješenja bazena, izbora tehnologije izrade bazena, dodatne opreme za bazen, do redovnog održavanja Vašeg bazena.

Ovo je verovatno najatraktivnija, ali ujedno i najsloženija investicija. Ako se dobro isplanira i napravi, bazen će sigurno opravdati ulaganje, jer će bez sumnje postati centralno mjesto porodičnih i društvenih okupljanja.  Za svaki bazen je važno da se oblik i veličina uklope u ambijent koji vas okružuje i da odgovara Vašim potrebama i životnom stilu. I naravno da se projektovanje i radovi povjere stručnom timu, koji će, prateći Vaše želje, predložiti najbolja rješenja.

 

Sa novim materijalima i tehnologijom koju posedujemo možete mašti pustiti na volju.
Pravljenju bazena treba prići planski, razmišljajući unapred o svim detaljima kao što su blizina kuće, izgled dvorišta, konfiguracija terena … i naravno o finansijskim sredstvima koja ste spremni da izdvojite.